Referenciák

Főbb munkáinkból életképek, előtte-utána

Referenciáink között főként munkahengereket találnak, hiszen ez cégünk egyik húzó ágazata. Általános esetben tömítéscsere, rúdcsere és nyomáspróbázás amelyből egy standard felújítás áll. Azonban örömmel fogadunk olyan megkereséseket, amelyek esetén a meglévő konstrukciót az adott igényekre optimalizálva tudjuk ügyfeleinket még sikeresebbé tenni.

Minden munkahenger zárómozzanata a nyomáspróbázás, amelyről lent tekinthetnek meg egy rövid videót. Természetesen igény esetén nem csak funkcióvizsgálat történik (ki-be járatás), hanem akár nyomás alatt tartva meghatározott időtartamig vizsgáljuk az esetleges olajfolyásokat.

Munkahengerek mellett, még szintén fontos sarokkövünk a tömlő gyártása és javítása. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen nap mint nap rengeteg típusú szerelvénnyel találkozunk, így akár egy másnak bonyodalmat jelentő típust, mi már jól megszokott “ismerősként” tudunk kezelni. Legyen szó akár ikertömlők, JIC,JIS, fittingekről és természetesen még sok másról. Új tömlő gyártása megfelelő leírás vagy minta alapján történik. Nyitottak vagyunk a meglévőt megjavítva elhárítani a problémát.

Nyomáspróbázás

Önt is meggyőzték a tények amelyet mutattunk?

Akkor kérem ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, vagy kérjen ajánlatot akár azonnal!

Örömünkre szolgálna Önt is elégedett partnereink között üdvözölni!